kengkawan

Monday, June 25, 2012

My First Doodle

Assalamualaikum semua..
ok mood happy sebab malam td berjaya buat doodle walaupun tak secumil yang orang lain buat.
Bolehla dikatakan puas hati sebab berjaya buat 3 doodle..
hemoh hemoh hemoh (Sila lempang sy)
Ok malas nak citer panjang,
Jum tgk..
Nak komen pom boleh..ceceh..mcm ada yang nak komen.

Dodol pertama..baby aum auu cak

Dah besau siket dodolnya..hehe

Ok dodol dah membesar dengan jaya nya...kah3

Last but not least nak tunjuk dodol yang digabungkan
jeng
jeng
jeng
...
...
...

Ketik untuk tumbesaran yang jaya.

Ok tu je..Assalamualaikum.


10 comments:

  1. saya la tuh..pakai spex...
    ayu gitu...
    tapi .. =_=" tudung wana len, baju wana laen, kain lain.. n kasut pun lain..welawei~
    hahahaa

    ReplyDelete
  2. comel la dear..baru belajar tak macam ni dear..kira ini sgt cantik

    ReplyDelete
  3. comey.....
    buat kan 1 boleh ? :P hihi

    ReplyDelete
  4. ye ke baru belajar nih, cam dah biasa buat je..comel :D

    ReplyDelete
  5. alololo. comel~ bagus. terukan usahaaaa!

    ReplyDelete
  6. cantik je :) nanti lame2 makin cantik la doodle die insyaAllah...

    ReplyDelete

mekaceh komen comel =)